Změňte přístup z musím na můžu!

Když něco musíte, automaticky se Vám to nelíbí.

Vaření bylo vždy bylo, je a bude stále populární. Změnil se pohled na vaření. Když někdo musí vařit, získá k vaření přirozený odpor.

V ostatní společnosti ale převažuje soutěživost, snaha se ukázat, rozumět, moderní přístup k vaření, být ve společnosti in, ovlivňuje nás naše okolí, možnost cestování a mnoho dalšího. To vše stojí za nynější módou vaření. Jídlo je mnoho smyslový zážitek, ke kterému přispívá nejen vůně a chuť pokrmu, ale i vzhled, barva jídla, barva prostírání, barva prostředí, teplota jídla, teplota místnosti a mnoho jiných faktorů (hluk – rádio, psychické rozpoložení …). Zde se však nebudeme věnovat „modernímu“ vaření, což často znamená udělat dobrý steak a různé variace.

Otázka: Jaké znáte dobré jídlo mimo minutkové variace masa? Panenka, svíčková a kuřecí prsa jsou nejdražší, nikoliv nejlepší druhy masa.

Kuřecí prsa, panenku, svíčkovou nebo zaručenou specialitu na grilu z časopisu. Časem si ukážeme souvislosti, o kterých při vaření jde nejvíce. Proč, co a jak dělat, aby to mělo smysl i užitek.

Na vás je se zamyslet, co Vám na vaření vadí a napsat mi to.

Udělám vše pro to, abychom změnili Váš postoj z musím na můžu, pak nám vaření bude dělat radost.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *